hello

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! 

Hoi, mijn naam is Rebecca Munters. Geboren in 1992, getrouwd met de liefste Jonathan en samen met twee ondeugende cavia's wonen we in het mooie Twente.

 

Mijn liefde voor fotografie begon al toen ik jong was en voor het eerst een mobieltje met camera kocht. Mijn geheugen zat standaard vol met selfies met vriendinnen, foto's van dieren, eten en vakanties. Wat is het toch bijzonder dat je een herinnering voor altijd vast kunt leggen!

"Capturing the moments of today that will wow your heart tomorrow."

In 2017 mocht ik voor het eerst een bruiloft vastleggen. Dit was ook de eerste keer dat ik mensen ging fotograferen. Ik nam dus meteen een duik in het diepe! En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Want wat is het fantastisch om bijzondere of juist hele gewone momenten op een creatieve en liefdevolle manier vast te leggen.

 

Ben jij op zoek naar iemand die dit voor jou kan doen? Ik kan je helpen. Ik hoor graag van je!

Foto's: Fabula Amoris Photography

Hi, it's me!

mijn kracht

Mensen omschrijven mij vaak als rustig, creatief, lief, zorgzaam en betrouwbaar. Ik ben meelevend en voelend en soms best wel (of iets te) perfectionistisch. Met gevoel voor humor en oog voor detail, een echte doorzetter. 

Als fotografe laat ik mijn creativiteit terugkomen in mijn foto's. En tijdens de fotoshoot hoop ik mijn rust over te brengen, ik vind het namelijk heel belangrijk dat je je op je gemak voelt.

 

Op de juiste momenten weet ik mij goed op de achtergrond te houden en zul je mij al snel niet meer opmerken. Ik raffel mijn werk niet af, maar zorg met liefde voor elke foto. Door mijn creatieve blik en oog voor detail verras ik je met bijzondere beelden en herinneringen.

#facts

> Ik ben gek op bloemen! Ik kan onwijs genieten van de kleuren, de sfeer die bloemen geven.

1/4
Central Park, New York
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Pinterest Icon
  • Gray Instagram Icon

©2018 Rebecca Ruth fotografie