Hoe lang duurt een shoot?

Hoe lang een fotoshoot duurt, ligt aan het type shoot dat je gekozen hebt. Voor een portretshoot kun je rekenen op 30-60 minuten en voor een loveshoot is dit 60-90 minuten. Voor een newborn kun je zeker op 90-120 minuten rekenen.

01.

Waar worden de foto's gemaakt?

02.

Portretten en loveshoots worden op buitenlocaties gemaakt. We zoeken samen naar een passende omgeving voor de shoot. Dit kan industrieel zijn, ergens in de natuur of misschien heb je zelf al wel een idee. Ik denk graag met jullie mee. Newbornshoots en'Day in the life'-shoots worden bij jullie thuis gemaakt. Alle locaties worden altijd in overleg besproken.

Heb je kledingtips?

Jazeker! Ik kan je aanraden om kleding aan te trekken die niet te veel afleidt. Bijvoorbeeld: geen drukke prints of teksten op t-shirts of truien. Pastel- en zachte kleuren werken altijd goed op foto's. Wit is ook heel fijn. Probeer heel felle kleuren en printjes te vermijden. Aardetinten kan ik wel weer aanraden. Maar de belangrijkste tip: trek ook vooral iets aan waarin jij je prettig voelt!

03.

Wanneer krijgen we de factuur?

De factuur krijg je kort nadat de fotoshoot is geweest via de mail. Hierbij zit ook een linkje naar de preview als jullie aangegeven hebben dat de preview op social media mag worden geplaatst. Willen jullie dit niet, dan ontvangen jullie de factuur en binnen de afgesproken tijd een link naar alle foto's.

04.

Worden onze foto's bewaard?

Ja, ik bewaar alle bewerkte bestanden op mijn harde schijven tot minimaal 1 jaar na de fotoshoot. Dus mocht je om wat voor reden dan ook de foto's nog een keer willen ontvangen, kun je altijd even informeren. De onbewerkte (RAW) bestanden zullen na een tijdje verwijderd worden.

05.

Komen onze foto's op
internet/social media?

Bij het boeken van een fotoshoot geef je mij automatisch toestemming om je foto's te delen op mijn website en social media, tenzij je bij mij aangeeft dat je hier bezwaar tegen hebt. Geef dit, indien mogelijk, vóór de fotoshoot even aan.

06.

07.

Extra foto's bijbestellen?

Dat kan! Bij elke shoot zit een standaard aantal foto's, die je uit een online gallery kunt kiezen. Voor extra foto's betaal je €5,- per stuk. 

Staat jouw vraag hier niet bij?

Laat het me weten! Je kunt hier contact met mij opnemen.
Ik hoor graag van je en beantwoord je vraag of vragen graag!

08.

veelgestelde vragen

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Pinterest Icon
  • Gray Instagram Icon

©2018 Rebecca Ruth fotografie